After Summer Inspiratiedag in Almere

Poster_2
Categorie
Algemeen
Datum
2020-10-05 12:30 - 17:00
Locatie
Kerkgracht 60, Almere Haven
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijlage

Namens de gemeente Almere, het bestuur van de Stichting Carillons Almere en het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Klokkenspelvereniging willen wij u van harte uitnodigen voor een ‘After Summer’ inspiratiedag in oecumenisch centrum de Goede Rede te Almere Haven.

Dit jaar zou het 40-jarig jubileum van het carillon in de Goede Rede toren groots gevierd worden. Helaas kon dat om bekende redenen geen doorgang vinden, maar dit zomaar laten voorbijgaan was ook geen optie. Daarom organiseren we nu een besloten inspiratiedag, zoals we deze van voorgaande jaren vanuit de KNKV kennen en vieren we volgend jaar het jubileumfeest voor de inwoners van Almere en alle andere belangstellenden.

De middag zal er in grote lijnen als volgt uitzien:

  • 12.30 uur Inloop met lunch 13.00 uur Concert op de Goede Rede toren
  • 13.30 uur Lezing door stadsgids Marie-Josée Röselaers over het ontstaan en de geschiedenis van de Goede Rede toren en kerk
  • 14.15 uur Lezing door Christiaan Winter over Willem Vogel in relatie tot de beiaard
  • 15.00 uur Theepauze
  • 15.30 uur Concert
  • 16.00 uur Kort deelnemersoverleg KNKV en afsluitende borrel

De kosten voor deze dag worden gedragen door de gemeente Almere, het bestuur van de Stichting Carillons Almere en de KNKV. Daarmee is deelname aan deze dag voor u als genodigde gratis. Het spreekt voor zich dat de gehele middag volgens de op dat moment geldende RIVMrichtlijnen vorm gegeven zal worden.

Graag willen wij per ommegaande van u weten of u wilt deelnemen aan deze middag en of u gebruik wilt maken van de lunch. De uiterste reactie datum is woensdag 23 september a.s als antwoord op deze e-mail (aan het bureau van de KNKV) of aan de secretaris van de KNKV.

 
 

Alle datums

  • 2020-10-05 12:30 - 17:00