Op 12 augustus wordt in Gouda de nieuwe cd "Bells forever" van Big Ben Records gepresenteerd.

De CD “Bells forever” is geen beiaard CD maar een mooie collectie van muziek met klokken in de breedste zin van het woord. De gebruikte instrumenten lopen uiteen van handbells, wijnglazen en zang tot orgel. Onder andere de pianist Martyn van den Hoeken het Arsis Handbell Ensemble hebben aan de CD meegewerkt. De geselecteerde stukken vormen een terugblik op negen jaar Vlaardingse Beiaardweken. Éen nummer in het bezonder heeft reeds voor veel mediabelangstelling gezorgd, dit is “De beiaardier van Vlissingen”, een lied zanger en pianist Jules de Corte (1924 - 1996) uit 1958 dat door producent Ben van der Linden werd gevonden in het muziekarchief van Beeld en Geluid. Lees er meer in dit bericht https://nieuws.nl/entertainment/20190712/nieuw-liedje-van-jules-de-corte-ontdekt/ of op de website van Omroep Brabant

 De feestelijke CD presentatie op maandag 12 augustus 2019 wordt voorafgegaan door een beiaardconcert door Boudewijn Zwart en Lydia Mussche, van 20.15 tot 21.00 uur. Er zijn luisterplekken in de tuin van het Museum en de Willem Vroesentuin (achter de kerk). Aansluitend vindt om 21.00 de CD presentatie plaats in de entreehal van de Sint-Janskerk (Achter de Kerk 2 in Gouda). Toegang is gratis. 

Er rijdt die avond een Beiaardbus van Vlaardingen naar Gouda v.v.

Meer informatie over de CD kunt u vinden via de website van Big Ben Records of door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunt u zich ook opgeven voor de presentatie en alvast een CD bestellen, De prijs van de cd is € 17,50; verzendkosten binnen Nederland € 2,50 / buiten Nederland € 5,-.